Om os

Fiskeoliemarkedet er uoverskueligt. Der er mange producenter af fiskeolie og priserne går fra den ene yderlighed til den anden. Der har senest været fokus på brachen via DR1 Kontant, der konkluderede at mange fiskeolier var harsk. For den enkelte forbruger rejser det en lang række spørgsmål og som svar på disse spørgsmål mangler forbrugerne viden.

Fiskeolie-test.dk tilbyder uvildige sammenligninger af fiskeolier. Samtidig formidler vi ekspertviden om fiskeolie og det er derfor vores mål, at oplære den enkelte forbruger til at forholde sig kritisk til den fiskeolie de indtager eller ønsker at indtage.

Vi giver således også eksperter og andre aktører på fiskeoliemarkedet mulighed for at formidle viden, tips og tests på dette site.

Fiskeolie-test.dk vil gøre det uoverskuelige overskueligt og vi vil gøre danskerne i stand til at vælge den fiskeolie der passer til dem og deres pengepung.

Du skal være meget velkommen til at give os ris eller ros – klik her.

Randi Klingenberg, Stifter af fiskolie-test.dk
e-mail: kontakt@fiskeolie-test.dk

På Fiskeolie-test.dk er der en række links til forhandlere af de enkelte fiskeolier. Fiskeolie-test.dk  modtager kommision fra disse forhandlere. Betalingerne påvirker ikke Fiskeolie-test.dk uvildighed og vi har ingen relation til de enkelte fiskeolieproducenter. Sammenligninger og anbefalinger sker på lige og vilkår – alle sammenlignende informationer er hentet fra producenternes hjemmesider og 3. parts testcentre såsom IFOS. Alle logoer, navne og trademarks tilhører deres respektive ejere.