Lekaform Højkoncentreret Fiskeolie

Lekaform Fiskeolie

Meget Omega-3 for pengene

Lekaform er en  højkoncentreret fiskeolie med hele 65 % Omega-3, der giver den billige pris af DKK 1,73 pr. g. 03. I og med at Lekaform er højkoncentreret betyder det, at man kan nøjes med at spise 2 kapsler for at opnå daglig dosis (hvilket sparer en del kalorier for dem der tænker på det).

I vores gennemgang bemærker vi, at Lekaform ikke oplyser om nogen form for certifikater, miljømærkninger, ingredienser samt hvilken fiskeart der anvendes til deres fiskeolie. Vi anbefaler derfor, at man forholder sig kritisk til produktet og eventul kontakter producenten for yderligere information.

Lekaform skriver følgende om sig selv: Lekaform Helse Serien er udviklet gennem næsten 15 år, og består i dag af en bred vifte af de mest efterspurgte kosttilskud. Lekaform Helse Serien fremstår som en stærk kvalitetshelseserie og er det naturlige valg for de kunder i supermarkedskæderne og specialbutikkerne, der vil have høj kvalitet til lave priser. Der lægges stor vægt på i udviklingen og produktionen af Lekaform Helse produkterne at bruge de bedste råvarer og ingredienser fra hele verden.

 

[ahm-pricing-table id=40 template=style2-gray]

 

Ingredienser: N/A

Producent: Lekapharm A/S (dansk)

Forhandler: Helsehelse.dk

Etiket: ,