Futura Fiskeolie

Futura Fiskeolie

Et godt alternativ

Futura Fiskeolie er et godt alternativ i de mange gennemsnitlige fiskeolier. Prisen pr. g. O3 er nede på DKK 2,06 og kan som en af de få fiskeolie bryste sig af at være 3. parts testet. 3. parts testen gør, selv der er makrel i Futura Fiskeolie, at der bliver holdt øje med miljøgifte mv.  Ligesom Pikasol offentliggøre Future Totox-værdien på deres hjemmeside, hvilket kan tolkes en vis form for seriøsitet (de skriver dog ikke hvornår testen er lavet i produktionsprocessen eller om det er på det færdig produkt, hvilket kan have en meget stor betydning på totox-værdien).

Vi bemærker ved vores gennemgang af Futura Fiskeolie, at de igen former for certificeringer har og ikke har en holdning til miljø, arbejdsmiljø og bæredygtighed. Vi bemærker endvidere, at de kun får analyseret for den samlede mængden af EPA og DHA. Man kan derfor ikke sige noget om forholdet mellem EPA og DHA, hvilket er et punkt man ellers skal være særdeles opmærksom på.

 

[ahm-pricing-table id=243 template=style2-gray]

 

Ingredienser: Fiskeolie, gelatine (af materiale fra ko), konsistensmiddel (glycerol), vand, d-α-tocopherol, antioxidant (tocopherolrig ekstrakt).

Producent: Axellus A/S (dansk)

Forhandler: Diverse supermarkeder + Matas

Læs også:

Etiket: ,