Bodylab Omega-3

Bodylab omega-3

Billigste fiskeolie på markedet

Bodylab Omega-3 udmærker sig ved at være den billigste fiskeolie på markedet med kun DKK 1,23 pr. g. O3 (næst billigste koster DKK 1,73 og den dyreste koster DKK 6,43). Bodylab Omega-3 er et lavpris produkt der på den positiv side udvinder fiskeolien af sardiner og ansjoser og på den negative side igen dokumentation har for produktionen via tests og certificeringer mv. Er du derfor meget prisbevist og ikke spiser store koncentrationer af fiskeolie så er Bodylab Omega-3 bestemt den olie du skal vælge.

Vi bemærker ved gennemgagen af olien, at der igen certifikater, dokumentation, 3. parts tests eller andet materiale er finde på produktet, ligesom der heller ikke er nogen holdning til miljø, bæredygtighed og arbejdsforhold.  Forhold dig altid kritisk til den fiskeolie du spiser og læs vores artikel om hvordan du vælger den bedste fiskeolie.

 

[ahm-pricing-table id=245 template=style2-gray]

 

Ingredienser: Fiskeolie (fra sardin [clupeidae] og ansjos [engraulidae], oksegelatine (kapsel), glycerol (stabilisator), tocopherolrig ekstrakt (antioxidant).

Producent: Bodylab Nutrition (dansk)

Forhandler: Bodylab.dk

Læs også:

Etiket: ,